Værksted

På vort værksted udfører vi stort set alt i service og reparationer på din bil, så du trygt og problemfri kan køre indtil næste service. Ligledes klargør vi vore egne salgsbiler efter et omfattende kontrolprogram.

Vi har moderne diagnosetestere fra de førende leverandører til autobranchen, således vi målrettet og præcist kan udføre fejlfinding og service på alle bilmærker, ligeledes har vi special tester til VW Gruppens biler. Vi råder over et stort program i specialværktøjer, ligesom vi har det skal til for 4-gastest, hjul-afbalancering og styretøjsudmåling osv. Vore medarbejdere er erfarne folk som har arbejdet med person og varebiler i mange år og løbende følger videreuddannelserne på de tekniske skoler ,der er således sikret en høj kompentence indenfor branchen.

Vi gør os umage for, du som kunde skal føle dig godt tilpas med at overlade din bil til os. Derfor sørger vi for at kontakte dig hvis der opstår overraskelser eller du blot ønsker info omkring arbejdet på din bil, og vi giver også gerne et overslag på de reparationer du måtte ønske. Når du henter bilen gennemgår vi gerne faktura`en og fremviser de udskiftede dele så har du bedre indsigt i hvad der er udført.

Vi byder dig velkommen på vort værksted !

Vigtig!

Du beholder din bils fabriksgaranti når vi servicerer den ! Vi følger fabrikantens forskrifter og anvisninger og i forbindelse med serviceeftersyn medfølger altid udførligt serviceskema og vi ajourfører dit service-hæfte når dette er medbragt.